Nya Upplev Sverige : en guide till upplevelser i hela landet / text: Mats Ottosson och Åsa Ottosson ; huvudfotograf: Peter Hanneberg.

By: Ottosson, Mats, 1962- [aut]Contributor(s): Ottosson, Åsa, 1960- [aut] | Hanneberg, Peter, 1950- [pht]Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stokholm] : Bonnier Fakta, [2021]Manufacturer: 2021Edition: Uppdaterad utgåvaDescription: 575 sidor illustrationer 22 cmContent type: text, still image Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789178873289Other title: Nya Upplev Sverige : en guide till upplevelser i hela landet : över 3500 ställen att besöka [Cover title]Subject(s): SverigeGenre/Form: GuideböckerOther classification: Nc.08 Summary: Ta med Nya Upplev Sverige på en upptäcktsfärd genom Sverige. Åk på en dagstur för en kopp kaffe på ett k-märkt fik från femtiotalet eller planera en längre resa till platser du inte visste fanns i Sverige. Upplev natthimlens norrsken i Lappland, ta en båttur genom Göta kanals vackra slussportar, njut av tystnaden i Tresticklans nationalpark, missa inte småvägarna över södra Ölands alvar eller det storslaget karga Flatruet i Härjedalen.I Sverige finns ofantligt mycket att uppleva och upptäcka. Ibland finns det runt den egna knuten bortom allfartsvägarna, ibland inne i stadens myller eller mitt i vidsträckta skogar, uppe på fjällens vandringsleder eller bland öar och skär längs kusten.Nya Upplev Sverige är din guide till tusentals upplevelser och resor landet runt. Det är den bästa och mest omfattande Sverigeguide som givits ut och den mest aktuella. Nu kommer den i uppdaterad utgåva. Med över 3000 resmål och hundratals tips på Bo, Äta, Göra och Deli. Dessutom finns ett oemotståndligt kapitel med topplistor över det bästa Sverige har att erjuda.Sverige är definitivt värt en resa!
Item type Current location Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Arboga bibliotek
.
Arboga bibliotek
Vuxen Nc Available 80067696438
Bok Kolsva bibliotek
.
Kolsva bibliotek
Vuxen Nc Checked out 2021-08-30 80067443863
Bok Köpings stadsbibliotek
.
Köpings stadsbibliotek
Vuxen Nc Under inköp
Bok Sala stadsbibliotek
.
Sala stadsbibliotek
Vuxen Nc Available 80067421207
Total holds: 0

Ta med Nya Upplev Sverige på en upptäcktsfärd genom Sverige. Åk på en dagstur för en kopp kaffe på ett k-märkt fik från femtiotalet eller planera en längre resa till platser du inte visste fanns i Sverige. Upplev natthimlens norrsken i Lappland, ta en båttur genom Göta kanals vackra slussportar, njut av tystnaden i Tresticklans nationalpark, missa inte småvägarna över södra Ölands alvar eller det storslaget karga Flatruet i Härjedalen.I Sverige finns ofantligt mycket att uppleva och upptäcka. Ibland finns det runt den egna knuten bortom allfartsvägarna, ibland inne i stadens myller eller mitt i vidsträckta skogar, uppe på fjällens vandringsleder eller bland öar och skär längs kusten.Nya Upplev Sverige är din guide till tusentals upplevelser och resor landet runt. Det är den bästa och mest omfattande Sverigeguide som givits ut och den mest aktuella. Nu kommer den i uppdaterad utgåva. Med över 3000 resmål och hundratals tips på Bo, Äta, Göra och Deli. Dessutom finns ett oemotståndligt kapitel med topplistor över det bästa Sverige har att erjuda.Sverige är definitivt värt en resa!