Som man sår

By: Hjorth, Michael [aut]Contributor(s): Rosenfeldt, Hans [aut]Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Sebastian BergmanPublisher: Norstedts, 2021Description: 400 sidor 23.2 cmContent type: text Media type: unmediated Carrier type: volumeISBN: 9789113115269Summary: Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är tillbaka med besked! Som man sår, Hjorth/Rosenfeldts sjunde bok, utspelar sig tre år efter händelserna i En högre rättvisa. Tre mord utförda under bara några få dagar har satt skräck i Karlshamn. Vanja Lithner och hennes medarbetare på Riksmord är pressade att hitta och stoppa prickskytten innan hen dödar igen. Men det finns inga ledtrådar, inga vittnen och till synes inga samband mellan offren. Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. Men när han en dag kontaktas av en australier som har sökt upp honom för att bearbeta sina erfarenheter i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner. Efter mordet Billy begick i Uppsala tre år tidigare har han fortsatt att döda. Nu ska han bli pappa och bestämmer sig - aldrig mer. Men omständigheter gör att det förflutna gör sig påmint. Frågan är hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad. Som man sår är den sjunde och näst sista delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljon exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.
Item type Current location Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Ny bok 30 Sala stadsbibliotek
Deckare och Spänning
Vuxen Hc Under inköp 1
Snabblån 30 Sala stadsbibliotek
Snabblån
Vuxen Hc Under inköp
Ny bok 31 Sala Bokbuss
Deckare och Spänning
Vuxen Hc Available
Ny bok 32 Ransta bibliotek
Deckare och Spänning
Vuxen Hc Available
Ny bok 40 Hallstahammars bibliotek
Deckare och Spänning
Vuxen Hc Under inköp
Snabblån 40 Hallstahammars bibliotek
Snabblån
Vuxen Hc Under inköp
Ny bok 40 Hallstahammars bibliotek
Deckare och Spänning
Vuxen Hc Under inköp
Total holds: 2

Sebastian Bergman och kollegerna på Riksmord är tillbaka med besked! Som man sår, Hjorth/Rosenfeldts sjunde bok, utspelar sig tre år efter händelserna i En högre rättvisa. Tre mord utförda under bara några få dagar har satt skräck i Karlshamn. Vanja Lithner och hennes medarbetare på Riksmord är pressade att hitta och stoppa prickskytten innan hen dödar igen. Men det finns inga ledtrådar, inga vittnen och till synes inga samband mellan offren. Sebastian Bergman har valt en lugnare tillvaro sedan han blivit morfar och arbetar som psykolog och terapeut på deltid. Men när han en dag kontaktas av en australier som har sökt upp honom för att bearbeta sina erfarenheter i samband med tsunamin 2004, då Sebastian själv förlorade fru och dotter, vänds allt uppochner. Efter mordet Billy begick i Uppsala tre år tidigare har han fortsatt att döda. Nu ska han bli pappa och bestämmer sig - aldrig mer. Men omständigheter gör att det förflutna gör sig påmint. Frågan är hur långt Billy är villig att gå för att inte bli avslöjad. Som man sår är den sjunde och näst sista delen i Hjorth/Rosenfeldts romanserie som sålt 1,6 miljon exemplar bara i Sverige och 5 miljoner runt om i världen.

Maskinellt genererad post. Ändra kod för fullständighetsnivå (leader/17), annars kommer manuellt gjorda ändringar att försvinna.