Syndetics cover image
Image from Syndetics

Vetenskap och vård : Karolinska sjukhuset 1940-2018 / Helena Ek.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Series: Hagströmerbibliotekets skriftserie ; nr 24Publisher: [Enebyberg] : Anahit AB, 2021Manufacturer: Vingåker : Linderoths tryckeri Description: 178 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789163973888
Subject(s): DDC classification:
  • 362.1109487353 23/swe
Other classification:
  • Vp-cz Stockholm: Karolinska sjukhuset
Summary: Boken vill på ett lättförståeligt sätt förmedla historien om Karolinska Sjukhuset och dess medarbetare. Under sjukhusets dryga 75 verksamhetsår har det utvecklats till ett modernt akademiskt undervisningssjukhus med stor betydelse för hälso- och sjukvårdens utveckling både i Sverige och internationellt. Författaren Helena Ek är idéhistoriker och har skrivit boken med stöd av den omfattande dokumentation om Karolinska sjukhuset som finns på hemsidan wikiks.se.
Holdings
Item type Current library Home library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Västerås huvudbibliotek . Västerås huvudbibliotek Fackavd Vp Available 45500492663
Total holds: 0

Boken vill på ett lättförståeligt sätt förmedla historien om Karolinska Sjukhuset och dess medarbetare. Under sjukhusets dryga 75 verksamhetsår har det utvecklats till ett modernt akademiskt undervisningssjukhus med stor betydelse för hälso- och sjukvårdens utveckling både i Sverige och internationellt. Författaren Helena Ek är idéhistoriker och har skrivit boken med stöd av den omfattande dokumentation om Karolinska sjukhuset som finns på hemsidan wikiks.se.